Mart Ayında Dünya Genelinde Tuhaf Olaylar

Kirpi Sandı, Şapka Çıktı

İngiltere’de yaşanan ilginç olayda, endişeli bir hayvansever yol kenarında hareketsiz duran ‘yavru kirpi’ sandığı bir nesnenin aslında sadece kabarık ve tüylü bir şapka olduğunu öğrendi. Veterinerin şaşırtıcı açıklamasıyla olayın gerçeği ortaya çıktı.

Kot Pantolona Sansür

Kuzey Kore’de BBC’nin programında sunucunun giydiği kot pantolon, devlet televizyonunda sansürlendi. Kot pantolonların yasak olduğu ülkede, bir programda sunucunun giysisi bulanıklaştırılarak sansürlendi.

Soygundan Önce Yoga

Avustralya’da ilginç bir soygun olayı yaşandı. Bir kişi fırını soymak üzere geldiği sırada güvenlik kameralarına yakalandığında farklı yoga hareketleri yapıyordu. Olay sosyal medyada gündem olurken, hırsızın esnekliği dikkat çekti.

“Kimseye Zarar Vermeyen Nazik Bir Dev”

ABD’de bir adamın evcil timsahıyla yaşadığı mücadele dikkat çekti. Timsahının geri verilmesi için uğraşan adam, timsahını “kimseye zarar vermeyen nazik bir dev” olarak tanımladı. Ancak çevre koruma kuralları nedeniyle timsah el konuldu.

Dünyanın En Büyük Yaban Mersini Üretildi

Avustralya’da bir çiftlik, masa tenisi topu büyüklüğündeki yaban mersini ile rekor kırdı. Etna cinsi yaban mersini, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. Masa tenisi topu büyüklüğündeki bu meyvenin tadı diğerlerine benziyor.

İsmini ‘Cidden Herhangi Biri’ Olarak Değiştirdi

ABD’nin Texas eyaletinde bir adam, başkanlık seçimlerine aday olmak için ismini “Cidden Herhangi Biri” olarak değiştirdi. Seçimlerdeki adaylardan memnun olmayan adam, bu isimle oy pusulalarında yer alabilmek için imza toplamaya çalışıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Mart Ayında Dünya Genelinde Tuhaf Olaylar için yorumda bulun

    Mart Ayında Dünya Genelinde Tuhaf Olaylar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Mart Ayında Dünya Genelinde Tuhaf Olaylar için ilk yorumu yapabilirsin.