Beşiktaş Yönetimi Transfer Çalışmalarını Askıya Aldı

Yeni Sezonda Kadro Planlaması Durdu, Teknik Direktör Bekleniyor

Beşiktaş, Süper Lig’de hayal kırıklığı yaşarken Türkiye Kupası finalinde teselli buldu. Ancak yönetim, yeni sezon öncesi kadro planlaması çalışmalarını şimdilik askıya aldı. Başkan Hasan Arat ve ekibi, transfer yapmadan önce yeni teknik direktörü belirlemeye karar verdi. Arat, Nuri Şahin ve Şenol Güneş ile yaptığı görüşmelerin detaylarını yönetimdeki isimlere aktaracak.

Transfer Rotası Yeni Hoca Belirlendikten Sonra Belli Olacak

Sergen Yalçın’ın da gündeme geleceği toplantıda, transfer rotası da yeni hocanın belirlenmesinin ardından ortaya çıkacak. Salih Özcan, Angel Di Maria, Mario Hermoso gibi önemli isimler siyah-beyazlı transfer komitesinin önünde bekliyor. Ayrıca, 12 yabancı oyuncunun durumu da yeni gelecek teknik direktöre endekslendi.

Rashica İçin Teklif Bekleniyor

Bu sezon 5 gol-6 asist üreten Milot Rashica için Serie A ve Championship takımlarından teklifler gelmeye başladı. Norwich’ten transfer edilen Kosovalı kanat için yönetim 11-12 milyon Euro talep edebilir.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş Yönetimi Transfer Çalışmalarını Askıya Aldı için yorumda bulun

    Beşiktaş Yönetimi Transfer Çalışmalarını Askıya Aldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş Yönetimi Transfer Çalışmalarını Askıya Aldı için ilk yorumu yapabilirsin.