Bursa Şehir Hastanesi’nde Mali Suç Operasyonu: 20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi

Bursa Şehir Hastanesi’nde Kaçak Medikal Malzeme Operasyonu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Bursa Şehir Hastanesi’nde ameliyathane için alınan tıbbi medikal malzemelerin, kullanıldığı gibi gösterilerek para karşılığında satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Operasyon Sonucunda Gözaltına Alınanlar

6 Mayıs’ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda, hastane görevlisi D.B. (43), A.H.A. (40) ve C.G. (38) ile tıbbi medikal ürünleri satın alıp ticaretini yaptığı belirlenen C.I. (38) gözaltına alındı.

20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi

Şüphelilerin depo olarak kullandığı iş yerinde yapılan aramada Bursa Şehir Hastanesi’ne ait olduğu tespit edilen, 20 milyon TL değerinde tıbbi medikal malzeme ele geçirildi.

Tutuklama ve Adli Kontrol

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden hastane görevlisi D.B. ve A.H.A. ile tıbbi medikal ürünleri satın alıp ticaretini yapan C.I. çıkarıldığı mahkemece ‘zimmet ve nitelikli dolandırıcılık’ suçundan tutuklanırken, hastane görevlisi C.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Bursa Şehir Hastanesi’nde Mali Suç Operasyonu: 20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi
  1. Bursa Şehir Hastanesi’nde Mali Suç Operasyonu: 20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi için yorumda bulun

    Bursa Şehir Hastanesi’nde Mali Suç Operasyonu: 20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bursa Şehir Hastanesi’nde Mali Suç Operasyonu: 20 Milyon TL Değerinde Medikal Malzeme Ele Geçirildi için ilk yorumu yapabilirsin.