İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü

Hint Asıllı İngiliz İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Evliliği

‘2012 yılında kurduğu moda markası Pretty Little Thing ile dünya çapında tanınan Hint asıllı İngiliz iş insanı Umar Kamani (36), sevgilisi Nada Adelle (31) ile Ağustos 2021’de muhteşem bir evlilik teklifi sonrasında Güney Fransa’da evlendi.

Muhteşem Tören ve Ünlü Konuklar

Cuma günü gerçekleşen tören, Grand Allée’de yapıldı ve Mariah Carey ile Andrea Bocelli’nin unutulmaz müzik performanslarına ev sahipliği yaptı. Perşembe günkü konuk karşılama partisiyle başlayan kutlamalar, cuma gününe ikinci kutlamaların ardından cumartesi günü geleneksel Hint töreniyle devam etti. Pazar günü ise dört günlük eğlence barbekü partisiyle son buldu.

Ünlü Konukların Katılımı

Hafta sonu kutlamaları, süper model Naomi Campbell, aktör Tessa Thompson, komedyen Russell Peters, şarkıcı Christina Milian gibi birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Özel Tasarımlar ve Müzik Performansları

Cuma günkü törende, Adelle özel Maria Grazia Chiuri tasarımı Dior elbisesiyle büyüledi. Kamani ise Tom Ford smokini ile deniz kenarındaki çardağın altında şık bir görüntü sergiledi. Andrea Bocelli’nin Adelle’in yürüdüğü koridorda eşlik ettiği “The Prayer” şarkısı romantizmi zirveye taşıdı.

Adelle ve Kamani’nin Açıklamaları

Yeni evli çift, Vogue Arabia’ya verdikleri röportajda, mihraptaki ilk törenin en özel anlarından biri olduğunu belirtti. Adelle, “Hayallerimin erkeğiyle gerçekleştirdiğim bu peri masalı anı tarif etmek imkansız.” derken, Kamani “Nada’yı o elbiseyle görmek en duygusal anımdı.” ifadelerini kullandı.

**Batı tarzı ve Hint düğünü bir arada!**

Çift, hayallerindeki töreni gerçeğe dönüştürmek için etkinlik planlamacıları Banana Split’le çalışarak Batı tarzı düğünü ile Hint düğününü birleştirdi. Konuklar, gece ilerleyen saatlere kadar süren partiye Mariah Carey’nin özel sürpriz performansıyla coşkuyla katıldılar.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü için yorumda bulun

    İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü için ilk yorumu yapabilirsin.