İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Etimesgut Açıklamaları

Akşener, Seçmenlere Seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışında seçmenlere seslendi. Partisinin Ankara Adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Hilmi Özer‘in yanı sıra konuşan Akşener, seçimlerin seçmenin düğünü ve bayramı olduğunu vurguladı.

Emeklilere Yönelik Talepler

Akşener, emeklilere yönelik çağrılarda bulunarak, Erdoğan‘a seslendi. 7 bin TL bayram hediyesi verilmesi gerektiğini belirten Akşener, aynı zamanda emeklilere 11 bin TL seyyanen zam yapılması ve en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini ifade etti.

Öğretmen Atamaları

İYİ Parti Genel Başkanı, ısrarla 100 bin öğretmenin atamasının yapılması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda iktidarı eleştirdi. Akşener, bu taleplerin hayata geçirilmesi için seçmenlerin etkili olabileceğini belirtti.

Etimesgut’a Yönelik Değerlendirmeler

Akşener, Etimesgut ilçesine yönelik övgülerde bulunarak, bölgenin değerlerine vurgu yaptı. Aynı zamanda partisine karşı yapılan saygısızlıklara da dikkat çekti ve seçmenlerden destek istedi.

Etimesgut Adaylarına Destek Çağrısı

Akşener, Etimesgut adayları Cengiz Topel Yıldırım ve Hilmi Özer için destek talebinde bulunarak, onların seçmenin sesi olmaları için oy istedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Etimesgut Açıklamaları için yorumda bulun

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Etimesgut Açıklamaları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Etimesgut Açıklamaları için ilk yorumu yapabilirsin.