Leonardo DiCaprio’nun Genç Sevgilileri ve Özel Hayatı

Leonardo DiCaprio ve 22 Yaşındaki Playboy Modeli Hieke Konings

Hollywood’un ünlü isimlerinden Leonardo DiCaprio, genç sevgilileriyle sık sık gündeme geliyor. 22 yaşındaki Playboy modeli Hieke Konings, DiCaprio ile yaşadığı deneyimi anlattı. DiCaprio’nun yaşına ve tuhaflıklarına dair ilginç detaylar ortaya çıktı.

DiCaprio’nun Sevgilileri ve Yaş Sınırı

DiCaprio, kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Oyuncunun 25 yaş altındaki genç sevgilileriyle ilişkileri eleştiri ve espri konusu olmaya devam ediyor. İşte DiCaprio’nun genç sevgilileriyle yaşadığı ilişkilerin detayları:

Gisele Bundchen ve Bar Refaeli

DiCaprio, 24 yaşındayken 18 yaşındaki süper model Gisele Bundchen ile çıkmaya başladı. Bundchen’le ayrıldıktan sonra 20 yaşındaki Bar Refaeli ile beş yıllık bir ilişki yaşadı. Ancak Refaeli 25 yaşına gelince ilişki sona erdi.

Blake Lively ve Toni Garrn

DiCaprio, 23 yaşındaki Blake Lively ve 22 yaşındaki Toni Garrn ile kısa süreli ilişkiler yaşadı. İkililerle ayrılık, genç kadınların 25 yaşını geçmesiyle gerçekleşti.

Nina Agdal ve Camila Morrone

24 yaşındaki Nina Agdal, 25 yaşındayken ilişkileri sona eren DiCaprio’nun sevgililerinden biri oldu. Ardından 20 yaşındaki Camila Morrone ile aşk yaşayan DiCaprio, Morrone’nin 25 yaşına gelmesiyle ilişkiyi sonlandırdı.

DiCaprio ve Vittoria Ceretti

Son olarak, 25 yaşındaki İtalyan model Vittoria Ceretti ile ilişki yaşayan DiCaprio’nun, genç modellerle olan ilişkilerine devam ettiği konuşuluyor. Ceretti’nin başka birçok genç model gibi DiCaprio’yu etkilediği belirtiliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Leonardo DiCaprio’nun Genç Sevgilileri ve Özel Hayatı için yorumda bulun

    Leonardo DiCaprio’nun Genç Sevgilileri ve Özel Hayatı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Leonardo DiCaprio’nun Genç Sevgilileri ve Özel Hayatı için ilk yorumu yapabilirsin.