İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor

İsrail Askerlerinin Han Yunus’a Yönelik Saldırıları

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre , İsrail askerlerinin Han Yunus’a karadan düzenlediği saldırılarda patlama ve ağır makineli tüfek sesleri duyuldu. Hava bombardımanıyla birlikte İsrail askeri araçları şehrin kuzey ve batısından ilerlemeye devam etti. perabet

Can ve Mal Kayıpları Hakkında Bilgi

Şu an için can ve mal kaybı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, İsrail ordusunun Han Yunus’taki önceki saldırıda 3 askerin öldüğünü ve 14 askerin yaralandığını açıkladığı belirtilmelidir.

Yıkıcı Etkiler

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonucunda 30 perabet giriş bin 320 Filistinli öldürüldü, 71 bin 533 kişi yaralandı . Bu saldırılar sivil altyapıyı da hedef alarak hastane ve eğitim kurumlarına zarar veriyor.

Çatışma Durumu

İsrail ordusu ve Hizbullah arasındaki çatışmalarda toplamda 219 Hizbullah mensubu, 45 perabet twitter Lübnanlı sivil, 11 Emel Hareketi, 12 Hamas ve 12 İslami Cihad mensubu ile 6 İsrailli sivil ve 11 asker öldü .

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor için yorumda bulun

    İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.