AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Ömer Çelik’ten Gazze Saldırısı Ve Irak Ziyareti Açıklamaları

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında çeşitli konular hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak ziyareti gibi konuları değerlendirdi.

Gazze Saldırısı Ve Protestolar

Ömer Çelik, Gazze’deki durumun MYK toplantısında birinci gündem maddesi olduğunu belirterek, İsrail’in saldırgan politikalarını kınadı. Çelik, küresel vicdanın ayakta olduğunu ve halkların Filistin davasına destek verdiğini vurguladı.

Irak Ziyareti

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak ziyaretine de değinerek, terörle mücadele, sınır güvenliği, ticaret ve enerji gibi konularda yapılan değerlendirmelerin önemine dikkat çekti. Irak makamlarının PKK’yı terör örgütü listesine almasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Anayasa Çalışmaları Ve Ekonomi Politikaları

Yeni anayasa çalışmaları ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e desteklerini yineleyen Çelik, aksayan yönlerin düzeltilebileceğini belirtti. Ayrıca öğretmen atamalarına yönelik çalışmaların devam ettiğini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Hamas’a yönelik eleştirilerini yanlış bulduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Görüşmesi

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşmenin niteliğine ilişkin, rutin olarak gerçekleşen istişareler olduğunu belirtti. Siyasi rekabetin doğru bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye’de nitelikli bir muhalefetin varlığının önemine işaret etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK Sonrası Açıklamalarda Bulundu için yorumda bulun

    AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK Sonrası Açıklamalarda Bulundu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK Sonrası Açıklamalarda Bulundu için ilk yorumu yapabilirsin.