Kayseri’den Ankara’ya Trenle Yolculuk: Makinistin Sokak Köpeğiyle Bağı

Kayseri’den Ankara’ya Geçici Görev

‘Kayseri’de makinist olarak çalışan Semih Mumcu, geçici olarak Ankara’ya görevlendirildi. Mumcu’nun bu görevi sırasında ilginç bir hikaye yaşandı.

Kayaş Tren İstasyonundaki Sokak Köpeği

Mumcu, Mamak ilçesindeki Kayaş tren istasyonunda bulunan sokak köpeğini görevi boyunca her gün beslemeye başladı. Aralarında güçlü bir bağ oluştu.

Ankara’da Trenle Koşan Köpek

Mumcu, bir gün trenle seyahat ederken sokak köpeği onu gördü ve trene doğru koşmaya başladı. O anlar, Mumcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Sosyal Medyada Paylaşım

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mumcu, “Vardır, herkesi bekleyen biri. Bekliyor, çünkü biliyor. Geleceğim saat ve dakikasına kadar biliyor, karnının doyacağı yerin orası olmadığını bildiği için koşuyor” notunu düştü.

Ankara’dan Kayseri’ye Dönüş

Mumcu, “Ben 15-20 günlük bir görevlendirme ile Ankara’da çalışmaya gitmiştim. Fark ettiğim ilk günden beri köpeği beslemeye başladım. Sonrasında Kayseri’ye geldim. Köpek halen orada mı bilmiyorum” dedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kayseri’den Ankara’ya Trenle Yolculuk: Makinistin Sokak Köpeğiyle Bağı için yorumda bulun

    Kayseri’den Ankara’ya Trenle Yolculuk: Makinistin Sokak Köpeğiyle Bağı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kayseri’den Ankara’ya Trenle Yolculuk: Makinistin Sokak Köpeğiyle Bağı için ilk yorumu yapabilirsin.