İsrail: ‘Yardım Konvoyuna Saldırılmadı, Sivil Ölümleri İzdihamdan Kaynaklandı’

İsrail İddiası: Filistinliler İzdiham Sırasında Öldü

7 Ekim’de Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın İsrail’e saldırısının ardından İsrail ordusundan yeni bir açıklama geldi. İsrail ordusunun sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, geçen hafta Gazze’deki bir yardım konvoyunda meydana vdasino gelen sivil ölümlerle ilgili ön incelemeyi tamamladıklarını ve konvoyun hedef alınmadığını belirtti.

İlk İnceleme Sonucu: Saldırı Yapılmadı

Hagari açıklamasında, sahadaki komutanlardan ve güçlerden elde edilen bilgilerle yapılan inceleme sonucunda yardım konvoyuna yönelik herhangi bir saldırı vdasino giriş gerçekleştirilmediğinin tespit edildiğini ifade etti. Sözcü, “Filistinlilerin çoğu izdiham sonucu öldü ya da yaralandı. İzdihamı dağıtmak için yapılan uyarı ateşinin ardından ve kuvvetlerimiz geri çekilmeye başladıktan sonra, birkaç yağmacı kuvvetlerimize vdasino twitter yaklaşmış ve onlar için acil bir tehdit oluşturmuştur. Yapılan ilk incelemeye göre askerler birkaç kişiye karşılık vermiştir” şeklinde konuştu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • İsrail: ‘Yardım Konvoyuna Saldırılmadı, Sivil Ölümleri İzdihamdan Kaynaklandı’
  1. İsrail: ‘Yardım Konvoyuna Saldırılmadı, Sivil Ölümleri İzdihamdan Kaynaklandı’ için yorumda bulun

    İsrail: ‘Yardım Konvoyuna Saldırılmadı, Sivil Ölümleri İzdihamdan Kaynaklandı’ için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İsrail: ‘Yardım Konvoyuna Saldırılmadı, Sivil Ölümleri İzdihamdan Kaynaklandı’ için ilk yorumu yapabilirsin.