İsrail Ordusu Filistinlilere Yönelik Saldırıda Ölü ve Yaralılar Var

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere Yönelik Saldırısı Sonucu

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde yardım tırlarının gelişini bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırısında ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Gazze’deki sağlık kaynaklarına göre, saldırıda Gazze’nin doğusundaki Kuveyt Kavşağı ve batısındaki Nabulsi Kavşağı’nda yardım tırlarını bekleyen yüzlerce Filistinliye İsrail insansız hava araçlarından ateş açıldı.

Ölü ve Yaralılar Şifa Hastanesine Taşındı

Saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ve yaralananların Şifa Hastanesine getirildiği belirtildi. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilenlerin tedavileri için gerekli tıbbi müdahale imkanlarının yetersiz olduğu ifade edildi.

Henüz Resmi Açıklama Yapılmadı

Olaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken ölü ve yaralı sayısına ilişkin bilgi verilmedi. İsrail ordusu, daha önce 29 Şubat’ta ve 2 Mart’ta da yardım malzemesi bekleyen Filistinlilere ateş açmış, bu saldırılarda 100’den fazla kişinin hayatını kaybettiği ve 786 kişinin yaralandığı biliniyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İsrail Ordusu Filistinlilere Yönelik Saldırıda Ölü ve Yaralılar Var için yorumda bulun

    İsrail Ordusu Filistinlilere Yönelik Saldırıda Ölü ve Yaralılar Var için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İsrail Ordusu Filistinlilere Yönelik Saldırıda Ölü ve Yaralılar Var için ilk yorumu yapabilirsin.