İsrail Güçleri Lübnan’da Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor

İsrail Güçleri Marun el Ras Beldesindeki Bir Evde Saldırı Düzenledi

Lübnan’ın güneyindeki Marun el Ras beldesinde, İsrail güçleri Muhanna ailesinin evini hedef aldı. Saldırıda yaşları 80’e yakın olan Nihad Musa Muhanna hayatını kaybetti, Mecid Muhanna ise yaralandı. Yaralı Mecid Muhanna, Bint Cibeyl ilçesindeki hastaneye kaldırıldı.

İsrail Ordusu Lübnan’da Hizbullah’a Ait Hedeflere Saldırılar Düzenledi

İsrail ordusu, Lübnan’da Hizbullah’a ait “hedeflere” saldırılar düzenlediğini duyurdu. Dün Lübnan topraklarından atılan roketler nedeniyle İsrail’in kuzeyinde sirenler çalmıştı. İsrail ordusuna ait topçular, “roketlerin atıldığı noktaları” hedef aldı. Ayrıca, İsrail’e ait bir savaş uçağı ve silahlı insansız hava aracı da Hizbullah’a ait “hedefe” hava saldırısı düzenledi.

Lübnan’da Sivillerin Ölüm Sayısı 26’ya Yükseldi

İsrail’in 8 Ekim’den bu yana Lübnan’ın güneyine yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda, öldürülen Lübnanlı sivillerin sayısı 26’ya yükseldi. Ayrıca çatışmalarda 118 Hizbullah mensubu, 5 İsrailli sivil ve 6 İsrail askeri de hayatını kaybetti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İsrail Güçleri Lübnan’da Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor için yorumda bulun

    İsrail Güçleri Lübnan’da Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İsrail Güçleri Lübnan’da Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.