Fenerbahçe’nin Galatasaray Derbisine Serdar Aziz Damgası

Serdar Aziz, Fenerbahçe’nin En Deneyimli Futbolcusu

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki önemli mücadele öncesi dikkatler Serdar Aziz’e çevrildi. Sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcusu Serdar Aziz, tecrübesiyle öne çıkıyor.

Serdar Aziz’in Galatasaray Derbi Performansı

2019 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan milli futbolcu Serdar Aziz, bugüne kadar Süper Lig’de 6 kez Galatasaray derbisinde forma giydi. Ayrıca, sarı-lacivertli formayla 6 kez de Beşiktaş’a karşı mücadele etti.

Serdar Aziz’in oynadığı Galatasaray derbilerinde Fenerbahçe, 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Performansı ve Katkısı

Sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon 4’ü Süper Lig ve 6’sı Avrupa Konferans Ligi olmak üzere toplamda 10 müsabakada görev aldı. Serdar Aziz, bu maçlarda 1 gol atarken, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Diğer Tecrübeli İsimler

Serdar Aziz’in yanı sıra Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel da kariyerlerinde 5’er kez Galatasaray derbisi deneyimi yaşadı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Fenerbahçe’nin Galatasaray Derbisine Serdar Aziz Damgası için yorumda bulun

    Fenerbahçe’nin Galatasaray Derbisine Serdar Aziz Damgası için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe’nin Galatasaray Derbisine Serdar Aziz Damgası için ilk yorumu yapabilirsin.