Trabzonspor Santrfor Sorunu: Gol Kuraklığı Devam Ediyor

Onuachu, Destan, Bozok ve Pepe Forma Verimliliği

Trabzonspor, EMS Yapı Sivasspor’a 1-0 yenilerek zorlu bir dönemden geçiyor. Bordo-mavili ekip, santrforlarının gol yollarındaki etkinliğini arttırmakta zorlanıyor.

Onuachu’nun Gol Dürüstlüğü Sona Erdi

Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı sebebiyle son 13 haftada gol atamıyor. Onuachu, takıma katkı sağlayamadığı süreçte forma şansı bulamıyor.

Destan’ın Gol Hasreti

Genç yetenek Enis Destan, son 6 maçtır skor üretemiyor. Geçen sezona iyi başlayan Destan, son haftalarda performansında düşüş yaşıyor.

Bozok’un Etkisiz Performansı

Umut Bozok, bu sezon sadece 1 golle etkisiz bir performans sergiliyor. Geçmişte gol kralı olan Bozok, beklenen katkıyı sağlayamıyor.

Pepe’nin Beklentilerin Altında Performansı

Nicolas Pepe, son maçlarda santrfor olarak görev alsa da sınırlı bir başarı elde ediyor. Fildişi Sahilli futbolcu, beklentilerin altında performans sergiliyor.

Trezeguet’in Taşıdığı Sorumluluk

Mısırlı oyuncu Trezeguet, son dönemde Trabzonspor’un en skorer ismi konumuna yükseldi. Takımının üçüncülük mücadelesinde önemli bir rol oynayan Trezeguet, son 8 maçta 6 gol atarak takımını sırtlıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Trabzonspor Santrfor Sorunu: Gol Kuraklığı Devam Ediyor için yorumda bulun

    Trabzonspor Santrfor Sorunu: Gol Kuraklığı Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Trabzonspor Santrfor Sorunu: Gol Kuraklığı Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.