Markus Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk, Ama İnanıyoruz Ki Başarılı Olacağız”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Maçın Ardından Açıklamalarda Bulundu

Yılport Samsunspor, deplasmanda Kasımpaşa’ya 1-0 yenildiği maçın ardından teknik direktör Markus Gisdol, basın toplantısında konuştu. Gisdol, maça kötü başladıklarını belirterek, rakipleri karşısında zorlu bir mücadele verdiklerini ifade etti.

“Performansımız Kö
tü Değildi, Sadece Gol Eksikti”

Gisdol, beş maçtır galibiyet alamamalarının hatırlatılması üzerine, takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Alman teknik adam, gol atmayı unutmanın ve basit hatalar yapmanın kendilerini mağlubiyete götürdüğünü vurguladı. Ancak çalışmalarına aynı kararlılıkla devam ederek başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.

“Takımıma Kesinlikle Güveniyorum”

Gisdol, Samsunspor’un ligde kalacağına dair inancını yineledi. Takımının zorlu maçlarda iyi performans gösterdiğini ve şansın da yanlarında olmadığı maçlar oynadıklarını belirtti. Gisdol, önlerindeki Trabzonspor maçına odaklanacaklarını ve takımı en iyi şekilde hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

“Bugün Aldığımız Yenilgiden Dolayı Çok Üzgünüz”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Markus Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk, Ama İnanıyoruz Ki Başarılı Olacağız”
  1. Markus Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk, Ama İnanıyoruz Ki Başarılı Olacağız” için yorumda bulun

    Markus Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk, Ama İnanıyoruz Ki Başarılı Olacağız” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Markus Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk, Ama İnanıyoruz Ki Başarılı Olacağız” için ilk yorumu yapabilirsin.