Fenerbahçe Opet Vodafone Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Tamamladı

Melissa Vargas’ın Performansıyla Fenerbahçe Opet Şampiyonluğa Ulaştı

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisinin 5. ve son maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seriyi 3-2 kazandı ve şampiyon oldu. Sarı-lacivertli takımın başarılı oyuncusu Melissa Vargas, finalde gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Melissa Vargas’a Vodafone 5G Final Serisi En Hızlı Servis Ödülü Verildi

Vargas, final serisinin 3. maçında attığı 110 kilometrelik servisiyle Vodafone 5G Final Serisi En Hızlı Servis Özel Ödülü’nü kazandı. Ayrıca, Play-Off final serisinin son maçının En Değerli Oyuncusu (MVP) ve final serisinin genel MVP’si seçildi. Ödülünü Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un elinden alan Vargas, büyük bir başarıya imza attı.

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy Açıklaması

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Vodafone olarak kadın voleybolunun yanında durmaya devam edeceğiz. Türkiye Voleybol Federasyonu’na bağlı en üst klasman kadınlar ligi olan Sultanlar Ligi’nin İsim Sponsoru ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yıl birçok ödül ve heyecan dolu anılarla dolu bir sezonu geride bıraktık. Tüm takımları ve sporcuları kutluyoruz. Melissa Vargas’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Fenerbahçe Opet Vodafone Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Tamamladı için yorumda bulun

    Fenerbahçe Opet Vodafone Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Tamamladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe Opet Vodafone Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Tamamladı için ilk yorumu yapabilirsin.