Fenerbahçe’nin Oyuncu Sorunları ve Transfer Zorlukları

Oyuncuların Sakatlıkları Teknik Heyet ve Yönetimi Endişelendiriyor

Galatasaray ile şampiyonluk yarışında dezavantajlı duruma düşen Fenerbahçe, iki önemli oyuncusunun sakatlığıyla sarsıldı. Önce Jayden Oosterwolde, ardından İsmail Yüksek sezonu kapattı. Bu durum hem teknik heyeti hem de yönetimi sıkıntıya soktu. Teknik Direktör İsmail Kartal, elinde Ferdi Kadıoğlu’ndan başka sol bek seçeneği olmadığı için zorlanıyor.

3 Yerli Kuralı ve Oyuncu Pozisyonları

Fenerbahçe’de 3 yerli kuralı nedeniyle zorunlu olarak yerli oyunculara şans verilmesi gerekiyor. Stopere Çağlar Söyüncü tercihi yapılırsa, Becao kulübeye çekilmek zorunda kalacak. Diğer bir seçenek ise Mert Hakan’ın ilk 11’de forma giymesi. Ancak bu durum da takımın denge sorununu ortaya çıkarıyor.

Transferde Zorluklar

Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki yaz döneminde bu iki oyuncunun satışından yaklaşık 50 milyon Euro gelir bekliyordu. Ancak Oosterwolde ve İsmail’in sakatlık durumları ve piyasadaki değerlerindeki muhtemel düşüşler, transfer planlarını olumsuz etkiliyor.

Mert Hakan Denemesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, orta sahadaki sorunu çözmek için alternatifler üzerinde çalışıyor. Krunic’ten beklenen verim alınamaması nedeniyle, Mert Hakan’ın ‘6’ pozisyonunda deneneceği belirtiliyor. Bu deneme sürecinde tecrübeli oyuncunun defansif yönü de test edilecek. Kartal’ın B planı ise Çağlar’ı stopere, Djiku’yu ise ön liberoya çekmek olacak.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Fenerbahçe’nin Oyuncu Sorunları ve Transfer Zorlukları için yorumda bulun

    Fenerbahçe’nin Oyuncu Sorunları ve Transfer Zorlukları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe’nin Oyuncu Sorunları ve Transfer Zorlukları için ilk yorumu yapabilirsin.