Sakaryaspor’un Yıldızı Yonathan Del Valle Gol Krallığı Yarışında

Yonathan Del Valle’nin Performansıyla Sakaryaspor’un Yükselişi

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig‘de dikkat çeken ekiplerden biri haline geldi. Bu yükselişte büyük pay sahibi olan oyunculardan biri de Venezüellı kanat oyuncusu Yonathan Del Valle oldu. Del Valle’nin 29 maçta 13 gol atarak sergilediği performans, takımının başarısında önemli bir rol oynuyor.

Del Valle’nin Kariyerindeki Başarılar

Yonathan Del Valle, kariyerinde Süper Lig, 1. Lig, Portekiz Premier Ligi, Fransa Ligue 1 ve Venezuela gibi liglerde performans sergiledi. Bu sezon Sakaryaspor formasıyla sahaya çıktığı 29 maçta 13 gol atarak kariyerindeki en verimli sezonunu geçiriyor.

Del Valle’nin Takımına Katkısı

33 yaşındaki Yonathan Del Valle, ligde attığı 11 golle takımının en skorer ismi konumunda bulunuyor. Oynadığı maçlarda gol atan Del Valle’nin performansı, Sakaryaspor‘un aldığı galibiyetlerde büyük etken olurken, deplasmanlardaki başarılı performansı da dikkat çekici.

İç ve Dış Sahadaki Performansı

Del Valle, iç sahada gösterdiği performansla takımının başarısında belirleyici rol oynuyor. 8 golünü evinde kaydeden Del Valle, deplasmanlarda da 5 golle takımına destek veriyor. Ayrıca sadece gol atmakla kalmayıp, 6 asist yaparak takım arkadaşlarının da skor üretmesine yardımcı oluyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Sakaryaspor’un Yıldızı Yonathan Del Valle Gol Krallığı Yarışında
  1. Sakaryaspor’un Yıldızı Yonathan Del Valle Gol Krallığı Yarışında için yorumda bulun

    Sakaryaspor’un Yıldızı Yonathan Del Valle Gol Krallığı Yarışında için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sakaryaspor’un Yıldızı Yonathan Del Valle Gol Krallığı Yarışında için ilk yorumu yapabilirsin.