CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alaşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Özgür Özel, Manisa’da Vatandaşlara Hitap Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Alaşehir Belediyesi’ni ziyaret etti ve belediye binası önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Özel, coşkulu kalabalığa “Bu coşku 31 Mart’ın coşkusudur. Bu coşku 47 yıldır birinci parti olmayı özleyen CHP’lileri coşkusudur” dedi.

Özel: “Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu Seçimde Başarılıydı”

Özel, seçim çalışmaları sürecinde ilçe yöneticilerine teşekkür ederek Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun aday gösterilme ve seçim başarısını övdü. Özel, Öküzcüoğlu’nun temiz belediyecilik anlayışı ve dürüstlüğünü vurgulayarak seçim sürecindeki başarısını takdir etti.

Özel: “İşim ve Gücüm Türkiye”

CHP Genel Başkanı, alandaki gençlere hitap ederek “Benim işim ve gücüm Türkiye. Sizin de işiniz gücünüz okulunuz ve dersleriniz” dedi ve gençlerin eğitimlerine önem vermeleri gerektiğini belirtti.

Özel: “Haramdan Bıkan, Uzaklaşan Muhafazakar Demokratlardan Oy Aldık”

Özel, seçimde elde ettikleri başarının ardında farklı kesimlerden destek aldıklarını vurgulayarak, “Haramdan bıkan, uzaklaşan muhafazakar demokratlardan oy aldık” dedi. Ayrıca, farklı kesimlerin bir araya gelerek Türkiye için önemli bir başarı elde ettiklerini ifade etti.

Özel: “Türkiye İttifakı Adını Güzel Ülkemizden Alır”

CHP Genel Başkanı, partiler arası ittifakların önemine değinerek “Türkiye ittifakı adını güzel ülkemizden, renklerini ay yıldızlı şanlı bayrağımızdan alır” dedi ve Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyeceğine inancını dile getirdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alaşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti için yorumda bulun

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alaşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alaşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti için ilk yorumu yapabilirsin.