Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda İkinci Oldu

Beşiktaş BOA, London Lions’a Mağlup Olarak İkinci Sırayı Aldı

Beşiktaş BOA, ‘Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nın final rövanş maçında İngiltere’nin başkenti Londra’da London Lions’a 81-70 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Antrenör Emre Hacıyakupoğlu ve Oyuncu Jovana Nogic Duygularını Paylaştı

Beşiktaş BOA’nın yardımcı antrenörü Emre Hacıyakupoğlu: “Öncelikle Londra ekibini tebrik ediyorum ama herkes parkede ne olduğunu gördü. Bundan dolayı çok üzgünüm. Üç önemli oyuncumuz anlamadığımız bir şekilde 5 faulle oyun dışında kaldı. Takımımla büyük gurur duyuyorum, çok fazla çaba gösterdiler, onlara teşekkür ediyorum.”

Oyuncu Jovana Nogic: “Londra ekibini tebrik ediyorum. Seyircimiz bugün muhteşemdi, onları görmek güzeldi. Çok çalıştık ama olmadı. Beş faulle oyundan çıktım, takım arkadaşlarıma sonuna kadar birlikte olamamak, yardım edememek kötü oldu.”

Gurur ve Üzüntüyü Bir Arada Yaşadılar

Beşiktaş BOA’nın teknik ekibi ve oyuncuları, turnuvada gösterdikleri üstün performans ve takım ruhuyla gurur duyduklarını belirtirken, maçın sonucundan duydukları üzüntüyü de saklamadılar.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda İkinci Oldu için yorumda bulun

    Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda İkinci Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda İkinci Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.