Alican Toraman, ALC Kuyumculuk ile İzmir’in Lider Centrio İş Merkezinde Kuyumculuk Tutkusunu Yansıtacak

İzmir’in gözde iş merkezlerinden biri olan Lider Centrio, kuyumculuk tutkunları için yeni bir adres olmaya hazırlanıyor. Alican Toraman, kuyumcu markası ALC Kuyumculuk ile bu prestijli iş merkezinde modern ve zarif bir kuyumcu dükkanını çok yakında açacak.

ALC Kuyumculuk, Lider Centrio’nun kalbinde, ışıltılı vitrinleri ve özgün tasarımıyla dikkat çekecek. Alican Toraman’ın liderliğindeki ALC Kuyumculuk, müşterilerine en kaliteli ve özgün kuyumculuk ürünlerini sunmayı hedefliyor. Mücevherden saatlere, aksesuarlardan özel tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunacak olan ALC Kuyumculuk, her zevke ve bütçeye hitap edecek.

Alican Toraman, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, “ALC Kuyumculuk olarak, İzmir’in en gözde iş merkezlerinden biri olan Lider Centrio’da açacağımız modern kuyumcu dükkanımızla müşterilerimize kuyumculuk tutkusunu yaşatmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimize benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacak olan dükkanımızda, özenle seçilmiş kaliteli ve özgün ürünlerle buluşmalarını sağlayacağız.” dedi.

ALC Kuyumculuk’un açılışı, İzmir’in kuyumculuk sektöründe yeni bir dönemi başlatacak nitelikte. Müşterilere özel indirimler, sürpriz hediyeler ve etkinliklerle dolu bir açılış programı da hazırlanıyor.

ALC Kuyumculuk’un Lider Centrio’daki modern ve şık dükkanıyla ilgili detaylar, yakında duyurulacakken, kuyumculuk tutkunlarının heyecanla beklediği bu yeni adresin, Alican Toraman’ın liderliğinde kuyumculuk sektörüne yeni bir soluk getireceği kesin.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Alican Toraman, ALC Kuyumculuk ile İzmir’in Lider Centrio İş Merkezinde Kuyumculuk Tutkusunu Yansıtacak
  1. Alican Toraman, ALC Kuyumculuk ile İzmir’in Lider Centrio İş Merkezinde Kuyumculuk Tutkusunu Yansıtacak için yorumda bulun

    Alican Toraman, ALC Kuyumculuk ile İzmir’in Lider Centrio İş Merkezinde Kuyumculuk Tutkusunu Yansıtacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Alican Toraman, ALC Kuyumculuk ile İzmir’in Lider Centrio İş Merkezinde Kuyumculuk Tutkusunu Yansıtacak için ilk yorumu yapabilirsin.