İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da Pazar Ziyareti Yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç Yıldıztepe Pazarı’nda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç ile birlikte ilçedeki Yıldıztepe kapalı semt pazarını ziyaret etti. Pazarın girişinde bir kadın vatandaşın samimi sözleriyle karşılaşan İmamoğlu, pazardaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Kadın Vatandaşın İmamoğlu’na Desteği

Bir kadın vatandaşın, “5 sene önce size oy vermedim, ama bu sefer oyum size. Kesinlikle size. Çok pişmanım. Ama artık oyum size” sözlerine İmamoğlu, “Sağ olun. Ben de size layık olacağım” şeklinde karşılık verdi. Bu samimi diyalog, İmamoğlu’nun halkla kurduğu bağın gücünü gösterdi.

Pahalılık Konusunda İmamoğlu ile Vatandaş Arasındaki Sohbet

İmamoğlu ile pazardaki pahalılıktan yakınan bir vatandaş arasında şu konuşmalar geçti:

Vatandaş: Ülkenin iyi olmasını bekliyoruz, ama gördüğünüz üzere, her şey ateş pahası. Yani geçinmek zor. Bunu kim düzeltecek, bilmiyoruz. Değiştirmek için uğraşıyoruz.

İmamoğlu: Bunlar ekonomiyi yönetemediği için bu durumdayız. Biz hazırdık, olmadı. Ama şimdi çalışacağız, iyi bir yönetim olacağız. Bir dahaki seçimde…

Vatandaş: Herkes bir vaatle geliyor, ama kimse vaadini gerçekleştirmiyor.

İmamoğlu: Ama biz ülkeyi yönetemedik. İnşallah yöneteceğiz. Bunlar beceremedi. Dünyada en kötü ekonomiye sahibiz şu anda.

Vatandaş: Yani bilmiyorum; emekli aç, işçi aç. Herkes perişan yani.

İmamoğlu: Her şey artıyor ama aynı oranda sizin geliriniz artmıyor. En büyük sorun o.

Bu sohbet, İmamoğlu’nun ekonomi ve pahalılık konusundaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

Esprili Sözler ve Esnafın İmamoğlu’na Desteği

Kadın bir vatandaşın, “Çok mutlu oldum. Bu pahalılığa ne kadar güzel geldiniz şimdi siz” şeklindeki esprili sözleri hem İmamoğlu’nu hem de yanında bulunanları gülümsetti. Ayrıca pazarcı esnafı da İmamoğlu’nu tezgahlarında karşıladı.

Bir pazarcı esnafı, “20 yılımız gitti, inşallah bundan sonra 20 yılımız gitmesin aman ha. Sizi takip ediyorum. İstanbul, hakikaten kendi kendine yetiyor artık. Cemaatlere, bilmem şu gruplara, hiçbir şey… Sadece öz İstanbul… Bizim insanımıza… Çok güzel. Ben takip ediyorum: Kreşler, yapılması gereken spor merkezleri… Gururla anlatıyorum. Hep böyle ol” dedi.

İmamoğlu da esnafa, “100’üncü kreşi bugün açtık. 750 milyon lira, 100 bin üniversite öğrencimize dağıttık. İnşallah zenginleşiriz, o parayı başka yerlere harcarız. Ama bu yoksulluktan kurtulmamız lazım” şeklinde karşılık verdi.

İmamoğlu’nun pazardaki ziyareti, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı ve İmamoğlu Bağcılar Ebubekir Parkı Kapalı Yüzme Havuzu, Kreş Ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da Pazar Ziyareti Yaptı
  1. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da Pazar Ziyareti Yaptı için yorumda bulun

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da Pazar Ziyareti Yaptı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da Pazar Ziyareti Yaptı için ilk yorumu yapabilirsin.