İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama: Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri İnceleme Altında

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Önemli Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yerlikaya, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında İstiklal Marşı’nın okunmadığı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında ise Türk bayrağının kaldırıldığı iddialarıyla ilgili olarak Mülkiye Müfettişlerin görevlendirildiğini duyurdu.

Açıklama Detayları

İçişleri Bakanı Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri’nde yaşanan olayların ciddiyetine vurgu yaparak, Mülkiye Müfettişlerin konuya ilişkin incelemelerde bulunacağını belirtti. Yerlikaya, vatandaşların hassasiyetlerine saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama: Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri İnceleme Altında
  1. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama: Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri İnceleme Altında için yorumda bulun

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama: Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri İnceleme Altında için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama: Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclisleri İnceleme Altında için ilk yorumu yapabilirsin.