Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Destek

Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Bir Akşam

Avusturya Kültür Ofisi’nde gerçekleştirilen konserde ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer’e, piyanist Hyun Sook Tekin eşlik etti.

Mozart ve Bach Eserlerinden Oluşan Repertuvar

Gece, Wolfgang Amadeus Mozart ve John Sebastian Bach’ın eserlerinden oluşan repertuvarla başladı. Ayrıca, Muammer Sun’un ‘Bozkır’ın Sesi’ ve Meksikalı besteci Jose L. Elizondo’nun Kutluer için özel olarak yazdığı ‘Şefika’s Menuetto’ eseri de dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Katılımcılar Arasında Önemli İsimler

Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosu Josef Saiger, Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter ve İstanbul Rotary Kulübü Başkanı Tolga Kılıç gibi önemli isimlerin yanı sıra kültür ve sanat dünyasından birçok kişi etkinlikte yer aldı.

Depremzedelere Destek İçin Bağış Toplandı

Konser sonrasında toplanan bağışlar, Hatay’daki depremzedelerin müzik eğitimine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak. Şefika Kutluer, konserin amacını deprem konusunu gündemde tutarak duyarlılık oluşturmak olarak açıkladı.

“Önemli Olan Düşünülmek”

Şefika Kutluer, deprem bölgesindeki ihtiyaçlara dikkat çekerek, “Biz ufacık da olsa bir katkı yaparak değer verdiklerimizi hissettirmek istiyoruz. Daha büyük yardımlar yapabiliriz. Mesajımız herkese, onlara destek olmak ve umut vermek” dedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Destek için yorumda bulun

    Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Destek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Destek için ilk yorumu yapabilirsin.