Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları Güncelleniyor

Eskişehir’de Yerel Yöneticilerin Belirlenmesi İçin Sandık Başına Gidildi

Eskişehir, beş yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sayım sürecine geçildi. Eskişehir’de seçim sonuçları, açılan sandıkların sayısına göre güncelleniyor. Eskişehir ili ve ilçelerinin seçim sonuçlarını, partilerin oy dağılımını detaylı olarak secim.trthaber.com adresinden anbean canlı olarak takip edebilirsiniz.

Yerel Seçimde Toplam 206 Bin Sandık Kuruldu

81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ve 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçim için toplam 206 binden fazla sandık kuruldu. Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu seçimde, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy kullandı. Sandıkların kapanmasının ardından oyların sayımına geçildi.

Eskişehir Seçim Sonuçları Canlı Takip Edilebiliyor

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin Eskişehir seçim sonuçları, TRT Haber adresi üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. TRT Haber, seçim sürecinin nabzını tutarak kullanıcılara güncel verileri ve sonuçları sunuyor. Eskişehir seçim sonuçlarına anında ulaşabilirsiniz. Eskişehir için 21 aday yarıştı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları Güncelleniyor için yorumda bulun

    Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları Güncelleniyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları Güncelleniyor için ilk yorumu yapabilirsin.