Ebru Gündeş, Murat Özdemir İle Evlenmeye Hazırlanıyor

2021 yılında Reza Zerrab’tan boşanan Ebru Gündeş’in şu sıralar yeniden gelin olmaya hazırlandığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcının iki kez evlenip boşanan ve üç çocuğu olduğu öğrenilen iş insanı Murat Özdemir ile yakında nikâh masasına oturacağı konuşuluyor.

Murat Özdemir ve Ebru Gündeş

Murat Özdemir ile Ebru Gündeş’in evlenmeye hazırlandığı dedikoduları yayılmaya başladı. Her iki taraftan henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ebru Gündeş’in hayatındaki üçüncü evliliği olması beklenen bu birliktelik, yakın çevreler tarafından da onay görüyor.

Ebru Gündeş’in Evlilik Geçmişi

Ebru Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yaptı ancak 1993’te boşandı. İkinci evliliğini avukat Ömer Durak ile 2002’de gerçekleştiren Gündeş, bu birlikteliği bir yıl sürdü. 2010 yılında Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş’in bu evlilikten bir kızı oldu. Ancak 2021 yılında Zarrab’ın kendisini aldattığı iddiasıyla mahkemelik oldular ve uzun süren bir evliliği anlaşmalı olarak sona erdirdiler.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Ebru Gündeş, Murat Özdemir İle Evlenmeye Hazırlanıyor için yorumda bulun

    Ebru Gündeş, Murat Özdemir İle Evlenmeye Hazırlanıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Ebru Gündeş, Murat Özdemir İle Evlenmeye Hazırlanıyor için ilk yorumu yapabilirsin.