‘Dune 2’ Filminin Tanıtımında Timothee Chalamet ve Zendaya Öpüşme Sahnesinde Zorlandı

Meksika’da Çekimler Sırasında Yaşadıkları Zor Anlar

‘Dune 2’ filminin tanıtımı için Meksika’ya giden Timothee Chalamet ve Zendaya, birlikte çektikleri öpüşme sahnelerinde zorlandıklarını anlattı. İki genç oyuncu, film için öpüşürken zor anlar yaşadıklarını çünkü çok yakın arkadaş olduklarını söyledi.

Zendaya: “Bu Kesinlikle Çok Tuhaf Bir Şey”

Zendaya, “Bu kesinlikle çok tuhaf bir şey. İkimiz de ‘Tamam bu işimiz’ diyoruz” ifadelerini kullandı. İkilinin platonik arkadaş olduklarını vurgulayan Zendaya, sahnelerin gerçekleştiği anlarda rol yapmanın zorluğunu dile getirdi.

Timothee Chalamet: “Onunla Öpüşmek Benim İçin İnanılmaz Garip”

Timothee Chalamet de “Onunla öpüşmek benim için inanılmaz garip. Kendisi platonik arkadaşım” dedi. İkilinin öpüşme sahnelerinde gerçek duygularını gizlemekte zorlandıklarını itiraf etti.

Romantik Sahnelerin Dune 2 Filminde Olduğu Ortaya Çıktı

Açıklamalar, bilim kurgu serisi Dune’un ikinci filminde romantik sahneler olduğunu ortaya koydu. Dune 2 filminin merakla beklenen sahnelerinden biri olan Timothee Chalamet ve Zendaya’nın öpüşme sahneleri, hayranlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Zendaya ve Tom Holland İlişkisi

27 yaşındaki Zendaya ünlü oyuncu Tom Holland ile birlikte. İkilinin başrolde olduğu Spider-Man filmlerinden bu yana birliktelikleri sık sık magazin basınında yer alıyor.

Timothee Chalamet ve Kylie Jenner İlişkisi

28 yaşındaki Timothee Chalamet ise bir süredir ünlü model ve televizyon kişiliği Kylie Jenner ile ilişki yaşıyor. İkilinin ilişkisi hakkında medyada çıkan haberler ise hayranların büyük ilgisini çekiyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • ‘Dune 2’ Filminin Tanıtımında Timothee Chalamet ve Zendaya Öpüşme Sahnesinde Zorlandı
  1. ‘Dune 2’ Filminin Tanıtımında Timothee Chalamet ve Zendaya Öpüşme Sahnesinde Zorlandı için yorumda bulun

    ‘Dune 2’ Filminin Tanıtımında Timothee Chalamet ve Zendaya Öpüşme Sahnesinde Zorlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ‘Dune 2’ Filminin Tanıtımında Timothee Chalamet ve Zendaya Öpüşme Sahnesinde Zorlandı için ilk yorumu yapabilirsin.