Alperen Berber’den Altın Madalya Sevinci

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreşçisi Alperen Berber, Avrupa Şampiyonası’nda Altın Madalya Kazandı

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berber, grekoromen stil 82 kiloda Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev’i 4-3 yenerek altın madalya kazandı.

Alperen Berber, Memleketi Samsun’da Coşkuyla Karşılandı

Madalya sevincini memleketi Samsun’da yaşayanlarla paylaşan Alperen Berber, şehre gelen Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda şampiyon güreşçiyi ağırlayan Kılıç, Alperen Berber’e çeşitli hediyeler taktim etti.

Kılıç: “Alperen Olimpiyat Şampiyonluğu Hedefinde Destek Bulacak”

Berber’i tebrik eden Kılıç, genç güreşçinin olimpiyat şampiyonluğu hedefinde kendilerinin destekçisi olacaklarını vurguladı. Kılıç, Alperen Berber’in genç yaşına rağmen elde ettiği başarıları ve hedeflerini takdirle karşıladıklarını belirtti.

Kılıç: “Alperen çok genç bir kardeşimiz. Bu genç yaşına rağmen gücüyle, tecrübesiyle, ailesinin desteği başarılarını elde etti. Babası hem antrenörü hem de babası. Alperen kendisinden yaşça daha büyük olanları da mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Bundan sonraki hedefi olimpiyat şampiyonluğu. Bu ağabeylerinin izinde grekoromende devam edecek. Samsun’dan genç bir kardeşimizin Avrupa şampiyonu olması bizi onurlandırdı.”

Kendisine başarılar dileyen Kılıç, Alperen Berber’in ülke ve bayrak temsili konusundaki kararlılığını takdirle karşıladıklarını ifade etti. Alperen Berber ise desteklerinden dolayı Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Alperen Berber’den Altın Madalya Sevinci için yorumda bulun

    Alperen Berber’den Altın Madalya Sevinci için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Alperen Berber’den Altın Madalya Sevinci için ilk yorumu yapabilirsin.