Alper Sancaktar, Eşinin Çocuklarıyla Meksika’ya Kaçtığını İddia Ediyor

Turizm Firmasında Çalışan Alper Sancaktar’ın Hikayesi

Alper Sancaktar, turizm firmasında satış temsilcisi olarak çalışmaktadır. 2009 yılında bir süre Meksika’da kalan Sancaktar, burada karavan üretim işinde çalışmış ve Meksikalı Yeni Antonia Rodriguez Gallegos ile tanışmıştır.

İddialara Göre Eşi ve Çocukları Meksika’ya Kaçtı

2013 yılında çiftin ilk çocuğu Larissa dünyaya gelmiştir. Sancaktar ve Gallegos 2015 yılında Kuşadası’nda evlenmiş ve yerleşmiştir. Çiftin şu an 5 yaşında olan diğer çocukları Kuzey adını taşımaktadır. İddialara göre Gallegos, eşi Sancaktar’a çocuklarıyla birlikte Meksika’ya tatile gitmek istediğini söylemiş, ancak geri dönmemiştir.

Çocukların İadesi İçin Yargıya Başvuruldu

Alper Sancaktar, eşinin geri dönmeme kararının ardından avukatı aracılığıyla çocukların iadesi için konuyu yargıya taşımıştır. Sancaktar yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştır: “Eşim geri dönmeyeceğini belirtti. Beni her yerden engelledi. Ben eşimi sevmeseydim ve güvenmeseydim 2 çocuğumla Meksika’ya göndermezdim. Hiçbir problemimiz olmadığı için aklıma böyle bir şey yapacağı gelmedi.”

Endişeli Baba: Çocuklarımı Çok Özledim

Alper Sancaktar, çocuklarıyla ilgili endişelerini dile getirerek, “Çocuklarımı çok özledim. Endişe ediyorum. Çocuklarıma çok düşkünüm, onlar da bana düşkün. Onlar benim her şeyim, hayatım.” demiştir. Eşine seslenerek, “Ne istersen yapmaya hazırım. Lütfen geri dön. Çocuklarımızın geleceğini elinden alma.” şeklinde konuşmuştur.

Avukatın Açıklaması

Alper Sancaktar’ın avukatı ise “Çocuklar anneleri tarafından Meksika’ya kanuna aykırı bir şekilde götürüldükten sonra orada alıkonulmuştur. Hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğiz ve çocukların Türkiye’ye iadesi için adaletli bir karar alınmasını umuyoruz.” şeklinde konuşmuştur.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Alper Sancaktar, Eşinin Çocuklarıyla Meksika’ya Kaçtığını İddia Ediyor
  1. Alper Sancaktar, Eşinin Çocuklarıyla Meksika’ya Kaçtığını İddia Ediyor için yorumda bulun

    Alper Sancaktar, Eşinin Çocuklarıyla Meksika’ya Kaçtığını İddia Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Alper Sancaktar, Eşinin Çocuklarıyla Meksika’ya Kaçtığını İddia Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.