Zaniolo Açıklandı

Nicolo Zaniolo: Muhammed ve Türk halkı için çok üzgünüm

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve Türkiye’yi derinden etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar anısına bir video yayınladı.

Hazırlanan videoda mavibet Galatasaray taraftarı Muhammed Emin Özkan da unutulmadı. Muhammed’in sosyal medya hesabından son paylaşımı Nicolo Zaniolo’nun transferi ile ilgiliydi.

“Destek için ben yardımımı yaptım”

Zaniolo, depremlerden dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

“Muhammed için çok üzüntülüyüm ve de tüm Türk halkı için. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım”

Galatasaray Sportif AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, Nicolo Zaniolo’nun transferi konusunda Roma ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Roma’ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon euro kesin transfer bedeli ödenecek. Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20’si İtalyan ekibine verilecek.

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan mavibet giriş futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin euro sezonluk maaş ödenecek.

Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Zaniolo Açıklandı için yorumda bulun

    Zaniolo Açıklandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Zaniolo Açıklandı için ilk yorumu yapabilirsin.