Beşiktaş, Ankaragücü’nü 2-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Serdar Topraktepe Yönetiminde Nefes Aldı

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta galibiyet alamamıştı. Ancak 33. hafta karşılaşmasında Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi. Teknik direktör Fernando Santos’un ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, taraftarlarına sevindirici bir galibiyet hediye etti.

Maçta Öne Geçen İsimler

Beşiktaş’ın başarılı oyuncularından Ernest Muçi, 18. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi ve performansını sürdürdü. Ayrıca, 67. dakikada fileleri havalandıran Jackson Muleka da uzun bir aranın ardından golle buluştu. Bu galibiyetle Beşiktaş, üç puanı hanesine yazdırdı ve üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Önemli Detaylar

Ankaragücü ise maçta zor anlar yaşadı. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun cezalı olması nedeniyle saha kenarında olmadığı karşılaşmada, takımı mağlubiyetten kurtaramadı. Beşiktaş’ın genç yıldızı Muçi’nin üçüncü golü ve Muleka’nın suskunluğunu bozarak attığı gol, maçın dikkat çeken anları arasındaydı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş, Ankaragücü’nü 2-0 Mağlup Etti için yorumda bulun

    Beşiktaş, Ankaragücü’nü 2-0 Mağlup Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş, Ankaragücü’nü 2-0 Mağlup Etti için ilk yorumu yapabilirsin.