İrfan Can Kahveci ve Yusuf Yazıcı’nın Golleri Haftanın En İyisi Adayı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe ve Lille’den Goller

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşlarında Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ile Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’nın attığı goller, haftanın en iyisine aday gösterildi.

İrfan Can Kahveci’nin Golü

Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos’a karşı oynadığı maçta normal süresi 1-0 kazandı ancak penaltılar sonucunda 3-2 mağlup oldu. Takımının golünü atan İrfan Can Kahveci, UEFA’nın internet sitesinde “haftanın golü” kategorisine aday gösterildi.

Yusuf Yazıcı’nın Golü

Fransa temsilcisi Lille, Aston Villa karşısında oynadığı maçı normal süresini 2-1 kazanarak tamamladı. Takımının ilk golünü atan Yusuf Yazıcı da haftanın en iyisi adayları arasında yer aldı.

Fiorentina’dan Cristiano Biraghi ve Club Brugge’dan Ferran Jutgla, İrfan Can ve Yusuf ile birlikte aynı kategoride aday gösterilen diğer isimler oldu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • İrfan Can Kahveci ve Yusuf Yazıcı’nın Golleri Haftanın En İyisi Adayı
  1. İrfan Can Kahveci ve Yusuf Yazıcı’nın Golleri Haftanın En İyisi Adayı için yorumda bulun

    İrfan Can Kahveci ve Yusuf Yazıcı’nın Golleri Haftanın En İyisi Adayı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İrfan Can Kahveci ve Yusuf Yazıcı’nın Golleri Haftanın En İyisi Adayı için ilk yorumu yapabilirsin.