TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak İçin Türk Metal Sendikası’nda Cenaze Töreni Düzenlendi

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için Türk Metal Sendikası’nda duygusal bir cenaze töreni düzenlendi.

Katılımcılar Arasında Önemli İsimler Bulunuyor

Cenaze törenine Kavlak’ın ailesi, yakınları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, TÜRK-İŞ yöneticileri ve konfederasyona bağlı sendikaların temsilcileri ile çok sayıda Türk Metal Sendikası üyesi katıldı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

62 yaşında vefat eden Pevrul Kavlak’ın cenazesi, Türk bayrağı ve Türk Metal Sendikası bayrağına sarılı tabut ile törene katılanlar tarafından karanfillerle uğurlandı. Cenazenin Kırıkkale’ye gönderilmesinin ardından, Kavlak’ın ikindi vakti Kırıkkale Kavlak Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak İçin Türk Metal Sendikası’nda Cenaze Töreni Düzenlendi
  1. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak İçin Türk Metal Sendikası’nda Cenaze Töreni Düzenlendi için yorumda bulun

    TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak İçin Türk Metal Sendikası’nda Cenaze Töreni Düzenlendi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak İçin Türk Metal Sendikası’nda Cenaze Töreni Düzenlendi için ilk yorumu yapabilirsin.