CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu

Özel: “Görev Verdiklerimize Kefiliz, 3-5 Kişinin İsyanı Önemli Değil”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Kurtdereli Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Özel, görev verdikleri ve aday yaptıkları kişilere kefil olduklarını belirterek, “Bazı televizyonlarda, gazetelerde 3-5 kişinin isyanını duyuyorsunuz. Vallahi 3 tane 5 kişinin manşete çıkmasının bir önemi yok.” dedi.

Özel: “CHP’nin Yüzde 52’den Fazla Oyu Var”

Özel, CHP’nin yüzde 52’den fazla oy aldığını hatırlatarak, “Herkes, 10 ay sonra aynı oyu atarsa, Balıkesir kurtuluyor.” ifadelerini kullandı. Geçen seçimlerde Ahmet Akın’ın Millet İttifakı adayı olarak seçimi alacağını belirten Özel, “Adayınızı geri çekin, burayı biz istiyoruz.’ dediler. Ahmet dedi ki ‘olur.’ Gözleri yaşlıydı. Ağlaya ağlaya çekildi. Balıkesir’in iradesinin çalınmasına izin vermemeliyiz.” şeklinde konuştu.

Özel: “Sosyalistler Zalimce Saldırılara Karşı Susmamalı”

Özel, Sosyalist Enternasyonal’in toplantısında İspanya Başbakanı’na İsrail’in zalimce saldırılarına karşı sessiz kalmamaları çağrısında bulundu. Ayrıca Filistin’e giderek desteklerini ileteceğini belirtti. Özel, Türkiye’deki liderlere çağrıda bulunarak, “Filistin’in mücadelesine destek olun.” dedi.

Özel: “Sayıştay’ı İşlevsizleştirmeye Çalışıyorlar”

Özel, AKP’nin 23 yıldır Sayıştay denetimini işlevsizleştirmeye çalıştığını iddia ederek, “Etkin rapor yazanları uzaklaştırıyor, rapor kapsamlarını daraltıyor. Balıkesir’deki yolsuzlukları görmezden gelemeyen Sayıştay suç duyurusunda bulundu. Balıkesir’in felaketine engel olunmalı.” şeklinde konuştu.

Özel: “Maden Kazalarındaki İhmalleri Duyanlar İliç Faciasını Engellemeli”

Özel, maden kazalarındaki ihmalleri eleştirerek, “Çıkan atıkları dağ gibi istifleyenler, Soma’daki tehlikeye dikkati çekenleri duymadıkları gibi İliç’teki madencilerin feryadını duymayanlar İliç faciasına sebebiyet verdiler.” dedi. Ayrıca, vatandaşlardan İstanbul’un felaketini engellemelerini talep etti.

Özel: “Balıkesir’in İradesini Çalanlardan Hesap Sorulmalı”

Özel, Balıkesir’de yürütülen yolsuzlukları ve hukuksuzlukları eleştirerek, “Bu pislikle, bu yaşanan pisliklerle Yargı, Sayıştay ve Danıştay baş edemiyor. Ancak bu duruma dur diyebilecek tek kişi, Balıkesir’in ta kendisidir. 31 Mart’ta bu pislikleri temizlemek Balıkesirli hemşehrilerimize düşmektedir.” şeklinde konuştu.

Özel: “Türkiye İttifakı Milli Takım Gol Attığında Sevinenlerden Oluşuyor”

Özel, Türkiye İttifakı’nı anlatarak, “Bu ittifakın içinde kimler var derseniz, milli takım gol attığında kim seviniyorsa, bizim ittifakımızda onlar var.” dedi. Toplantıda CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da projelerini anlattı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu
  1. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu için yorumda bulun

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu için ilk yorumu yapabilirsin.