Rekabet Kurumu’ndan Onaylar: İşlemler Devam Ediyor

Oktrade Kimya’nın Kontrolü Azelis TR’ye Geçiyor

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Oktrade Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kontrolünün Azelis TR Kimya Endüstrisi Ürünleri İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ tarafından devralınması işlemini onayladı. Bu işlemle birlikte Oktrade Kimya’nın yönetimi Azelis TR’ye geçecek.

Splunk Inc, CISCO Systems Tarafından Devralınıyor

Rekabet Kurumu’nun duyurusuna göre, Splunk Inc’in tek kontrolünün CISCO Systems, Inc. tarafından devralınması işlemine izin verildi. Bu anlaşma ile CISCO Systems, Splunk Inc’in yönetimine sahip olacak.

Adapt2 Solutions, Blackstone Inc ve VISTA Equity Partners Tarafından Devralınıyor

Rekabet Kurumu’nun onayladığı diğer bir işlem de Adapt2 Solutions, Inc’in dolaylı ortak kontrolünün Adelaide Borrower, LLC aracılığıyla Blackstone Inc. ve VISTA Equity Partners Management, LLC’nin bağlı şirketleri tarafından devralınması oldu. Bu işlemle birlikte Adapt2 Solutions’ın yönetimi Blackstone Inc. ve VISTA Equity Partners’e geçecek.

InterContinental Energy Holdings Group, Clean H2 Infra Fund ve Buckland Investment Tarafından Devralınıyor

Rekabet Kurumu’nun verdiği karara göre, InterContinental Energy Holdings Group Limited’in ortak kontrolü Clean H2 Infra Fund S.L.P. ve Buckland Investment Pte. Ltd. tarafından devralınacak. Bu anlaşma ile InterContinental Energy Holdings Group’un yönetimi devralan şirketlere geçecek.

Inavitas Enerji’nin Hisseleri ve Kontrolü Alper Terciyanlı ve Alfasolar Teknoloji’ye Geçiyor

Rekabet Kurumu, Inavitas Enerji AŞ’nin hisselerinin ve ortak kontrolünün Alper Terciyanlı ve Alfasolar Teknoloji Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi. Bu anlaşmayla birlikte Inavitas Enerji’nin yönetimi Alper Terciyanlı ve Alfasolar Teknoloji’ye geçecek.

Tat Gıda’nın Payları ve Kontrolü Memişoğlu Tarım Ürünleri’ne Geçiyor

Tat Gıda Sanayi AŞ’nin paylarının belli bir oranının ve kontrolünün Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu. Bu anlaşma ile Tat Gıda’nın yönetimi Memişoğlu Tarım Ürünleri’ne geçecek.

Vector Yatırım Holding ve Tam Finans Faktoring’in Kontrolü MNT Investments’e Geçiyor

Rekabet Kurumu, Vector Yatırım Holding AŞ ve iştiraki Tam Finans Faktoring AŞ’nin tek kontrolünün MNT Investments BV. tarafından devralınmasını onayladı. Bu anlaşma ile Vector Yatırım Holding ve Tam Finans Faktoring’in yönetimi MNT Investments’e geçecek.

NHL Sağlık Lojistiği’nin Hisseleri Netlog Lojistik’e Devredilmiyor

Rekabet Kurumu, NHL Sağlık Lojistiği Hizmetleri AŞ’nin hisselerinin tamamının Netlog Lojistik Hizmetleri AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi. Bu kararla birlikte NHL Sağlık Lojistiği’nin yönetimi aynı şekilde devam edecek.

Yeşilyurt Enerji’nin Varlıkları Aksa Enerji’ye Geçiyor

Rekabet Kurumu, Yeşilyurt Enerji Elektrik Üretim AŞ’nin Türkiye’deki doğal gaz kombine çevrim santrali tesisinde yer alan taşınır varlıklarının mülkiyetinin ve tam kontrolünün Aksa Enerji Üretim AŞ’nin dolaylı iştiraki ve grup şirketi olan Aksa Enerji Talimarjan FE LCC tarafından devralınmasını onayladı. Bu anlaşmayla birlikte Yeşilyurt Enerji’nin yönetimi Aksa Enerji’ye geçecek.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Rekabet Kurumu’ndan Onaylar: İşlemler Devam Ediyor için yorumda bulun

    Rekabet Kurumu’ndan Onaylar: İşlemler Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Rekabet Kurumu’ndan Onaylar: İşlemler Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.