Marmara Denizi’nde Bulunan Ceset Batan Kargo Gemisinin Sahibine Ait Çıktı

İmralı Adası’nda Tespit Edilen Ceset Sahibininki Çıktı

Marmara Denizi’nde, İmralı Adası açıklarında 3 gün önce bulunan cesedin, geçen ay batan “Batuhan A” adlı kargo gemisinin sahibi ve kaptanı Murat Altıntaş’a ait olduğu tespit edildi.

Adli Tıp Kurumu DNA Eşleşmesi Yaptı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, 15 Şubat’ta batan gemiyle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda suyun yüzeyinde bulunan cesedin, “Batuhan A” adlı kargo gemisinin sahibine ait olduğunun Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA eşleşmesi sonrasında tespit edildiği belirtildi.

Mürettebattan Kayıp 3 Kişi Aranıyor

Açıklamada, gemide kaybolan 3 mürettebatın arama çalışmalarının sürdüğü ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü bilgisi verildi. Geminin sahibi ve kaptanı Murat Altıntaş’ın cenazesinin ailesine teslimine ilişkin işlemlerin devam ettiği ifade edildi.

İkinci Cesede Ulaşılmıştı

Batmadan önceki kötü hava şartları nedeniyle batan kargo gemisinde görevli mürettebattan Zeynep Kılınç ve Hüseyin Tutuk’un cesetlerine daha önce ulaşılmıştı. Diğer kayıp mürettebatın arama çalışmaları devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Marmara Denizi’nde Bulunan Ceset Batan Kargo Gemisinin Sahibine Ait Çıktı için yorumda bulun

    Marmara Denizi’nde Bulunan Ceset Batan Kargo Gemisinin Sahibine Ait Çıktı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Marmara Denizi’nde Bulunan Ceset Batan Kargo Gemisinin Sahibine Ait Çıktı için ilk yorumu yapabilirsin.