Margot Robbie, Monopoly Oyununun Filmini Yapımcılığını Üstleniyor

Margot Robbie’nin Yeni Projesi: Monopoly Filmi

Geçtiğimiz yaz Barbie filmiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Margot Robbie, şimdi de oyun dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Bu kez yapımcı olarak karşımıza çıkacak olan Robbie, uzun süredir popülerliğini koruyan Monopoly oyununun filminin yapımcılığını üstleniyor.

Monopoly Filmi Detayları

1935 yılından bu yana dünya genelinde 100’den fazla ülkede oynanan Monopoly, yaklaşık yarım milyar kopya satışıyla dikkat çekiyor. Margot Robbie’nin liderliğindeki ekip, Monopoly oyununun 2 boyutlu dünyasından esinlenerek nasıl bir hikaye yaratacakları merak konusu. Las Vegas’taki 2024 CinemaCon’da yapılan duyuruya göre, Lionsgate Motion Picture Group’tan Adam Fogelson, Robbie’nin Monopoly filmi için çalışmalara başladığını açıkladı.

LuckyChap ve Monopoly Filmi

Margot Robbie’nin yapımcılığını üstlendiği Monopoly filmi için şimdiden heyecan dorukta. LuckyChap, daha önce “I, Tonya” ve “Promising Young Woman” gibi başarılı projelere imza atmıştı. Hasbro Entertainment’ın Film Başkanı Zev Foreman, Monopoly filminin popüler kültürde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu projede LuckyChap ve Lionsgate’in benzersiz vizyonunun büyük bir avantaj olduğunu vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Margot Robbie, Monopoly Oyununun Filmini Yapımcılığını Üstleniyor için yorumda bulun

    Margot Robbie, Monopoly Oyununun Filmini Yapımcılığını Üstleniyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Margot Robbie, Monopoly Oyununun Filmini Yapımcılığını Üstleniyor için ilk yorumu yapabilirsin.