Kocaeli’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisi Tarafından Vuruldu

Gülhan Esen, Osmangazi Mahallesi’nde Öldürüldü

Kocaeli’nin Darıca ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan Gülhan Esen, işe gitmek için evden çıktığı sırada plakası alınamayan bir araçtan inen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Esen’e 3 el ateş eden şüpheli, olay yerinden kaçtı.

Polis Çalışmaları Sonucunda Şüpheli Tespit Edildi

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda, Gülhan Esen’i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğunu belirledi. Şüphelinin, Esen’i Gebze’deki bir lojistik firmasında işe başladığı zamandan beri takip ettiği ve cinayeti bu nedenle işlediği ortaya çıktı.

Şüpheli Hala Yakalanamadı

Şüphelinin, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçtığı belirtilirken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gülhan Esen’in 7 ay önce evlendiği, eski erkek arkadaşı M.T.’nin ise bu evliliği kabullenemediği ve genç kadını takıntı haline getirerek öldürdüğü iddia ediliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kocaeli’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisi Tarafından Vuruldu için yorumda bulun

    Kocaeli’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisi Tarafından Vuruldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kocaeli’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisi Tarafından Vuruldu için ilk yorumu yapabilirsin.