İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu

İmamoğlu ve Çaykara, Avcılar’da İlçe Turu Gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara ile birlikte ilçe turu attı.

Vatandaşlar, İlçe Turu Boyunca İmamoğlu’na Sevgi Gösterilerinde Bulundu

Vatandaşlar, İmamoğlu ve Çaykara’nın içinde bulunduğu seçim otobüsünü sahabet yol boyunca sık sık durdurarak sevgi gösterilerinde bulundu.

İmamoğlu, Hançerli ve Çaykara, Mülkiyet Sorunu Yaşayan Yurttaşlara Hitap Etti

Firuzköy Trakya ve Rumeli Kültürünü Yaşatma Vakfı üyeleri ile bir araya gelen İmamoğlu, Hançerli ve Çaykara, mülkiyet sorunu yaşayan yurttaşlara seslendi.

İBB Başkanı, Avcılar’daki Halk Buluşmasında Konuştu

İmamoğlu, Çaykara ve Hançerli’nin sahabet giriş Avcılar’daki son adresi Merkez Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasında konuştu.

İmamoğlu: “Bizim Meydanlarımız Aile Meydanı”

İmamoğlu, halk buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bizim meydanlarımız aile meydanı. Bizim meydanlarımızda sevgi var, saygı var, kalbi güzel insanlar var” ifadelerini kullandı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu için yorumda bulun

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu için ilk yorumu yapabilirsin.