Hatayspor’u Deplasmanda Yenen Beşiktaş 3 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Beşiktaş, Hatayspor’u Deplasmanda Mağlup Etti

Beşiktaş, Hatayspor ile Mersin Stadı’nda karşılaştı ve mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Beşiktaş, 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Semih Kılıçsoy ve Colley’nin Golleriyle Beşiktaş Öne Geçti

Beşiktaş’ın gollerini 38. dakikada Semih Kılıçsoy ve 53. dakikada Colley attı. Bu gollerle Beşiktaş, maçta 2-0 öne geçti.

Hodzic’in Golüyle Hatayspor Farkı 1’e İndirdi

80. dakikada Hatayspor’un golünü Hodzic attı ve takımı 2-1’lik skorla farkı 1’e indirdi.

Taraftarlar Şehitleri Unutmadı

Maç öncesinde Hatayspor ve Beşiktaşlı futbolcular, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerleri anmak için siyah tişörtler giydiler. Taraftarlar da oyuncuları alkışlarla karşılayarak “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı attı.

Beşiktaş’ın 1 Ay Sonra Deplasmanda Galip Gelmesi

Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte 1 ay sonra deplasmanda galip gelmiş oldu. Son haftalarda beklenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş, bu galibiyetle moral buldu.

Beşiktaş 5. Sırada, Hatayspor 19 Puanda Kaldı

Beşiktaş bu galibiyetle birlikte ligde 29 puana ulaşarak 5. sıraya yükseldi. Hatayspor ise 19 puanda kaldı ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Hatayspor’u Deplasmanda Yenen Beşiktaş 3 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi
  1. Hatayspor’u Deplasmanda Yenen Beşiktaş 3 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi için yorumda bulun

    Hatayspor’u Deplasmanda Yenen Beşiktaş 3 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hatayspor’u Deplasmanda Yenen Beşiktaş 3 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi için ilk yorumu yapabilirsin.