Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti

Alanyaspor, Yusuf Özdemir ve Oğuz Aydın’ın golleriyle öne geçti

Alanyaspor ile Samsunspor arasında Alanya Oba Stadı’nda oynanan maçta Alanyaspor, rakibini 3-1 mağlup etti. Alanyaspor, Yusuf Özdemir’in 14. dakikada attığı gol ve Oğuz Aydın’ın 27. dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Samsunspor, Moundilmadji’nin golüyle farkı 1’e indirdi

İkinci yarıda Samsunspor’un baskısı devam etse de Alanyaspor savunması direnç gösterdi. Samsunspor, Moundilmadji’nin 86. dakikada attığı golle farkı 1’e indirdi. Ancak Alanyasporlu Janvier, 90+3. dakikada attığı golle skoru belirledi ve maç 3-1 sona erdi.

Alanyaspor, yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı

Bu galibiyetle Alanyaspor, ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 20 puana yükseldi. Samsunspor ise 15 puanda kaldı ve düşme hattında bulunuyor.

Fatih Tekke: Hak ettiğimiz 3 puanı kaybetme riskimiz vardı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Tekke, özellikle ilk yarıda takımının doğru oyun sergilediğini belirtti. Ancak, maçı bitirmeleri gereken pozisyonlarda sorunlar yaşadıklarını ve risk aldıklarını söyledi.

Markus Gisdol: Bugün çok basit goller yedik ve maçı ilk yarıda kaybettik

Samsunspor’un teknik direktörü Markus Gisdol ise sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi. Gisdol, maçta çok basit goller yediklerini ve maçı ilk yarıda kaybettiklerini belirtti. Ayrıca, takımın daha iyi çalışması gerektiğini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti için yorumda bulun

    Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti için ilk yorumu yapabilirsin.