Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Rekabet Milli Araya Taşındı

Ezeli Rekabet Milli Araya Başa Baş Girdi

Galatasaray ile Fenerbahçe, milli araya da başa baş girdi. Geçen sezon olduğu gibi ezeli rakipler, son haftalarda birbirleriyle karşılaşacaklar. Derbiye kadar Aslan ve Kanarya’nın önünde 6’şar maç var.

Sakatlıklar Geri Dönüyor

Sarı-lacivertli rakibini ağırlayacak maçta şampiyonluk turu atmayı planlayan Galatasaray’a milli ara ilaç gibi gelecek. Sakatlıkları nedeniyle takımı yalnız bırakan Davinson Sanchez ve Aurier geri dönecek. Başka bir şanssızlık olmazsa Cimbom son 7 haftaya tam kadro girecek.

Teknik Direktör Okan Buruk Uyardı

Milli ara nedeniyle futbolcularına 5 gün izin veren Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularını kısa tatil öncesi uyardı. Planlarını sıkı tutmalarını ve odaklanmalarını istedi.

Vinicius, Mitroglou’nu Hatırlattı

Galatasaray’ın yedek santrforu Carlos Vinicius, Kasımpaşa karşısında attığı golle ligde siftah yaptı. Brezilyalı futbolcu, takımına ekstra 2 puan kazandırarak sarı-kırmızılı taraftarlara Kostas Mitroglou’nu hatırlattı. Yunan forvet, 2018-2019 sezonunda Akhisar’a karşı attığı golle şampiyonluğun fitilini ateşlemişti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Rekabet Milli Araya Taşındı
  1. Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Rekabet Milli Araya Taşındı için yorumda bulun

    Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Rekabet Milli Araya Taşındı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Rekabet Milli Araya Taşındı için ilk yorumu yapabilirsin.