Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Süper Kupa Öncesi Açıklamalar

Okan Buruk, Fenerbahçe’nin U19 Takımıyla Çıkma Planını Değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa finali öncesi Fenerbahçe’nin TFF’yi protesto etmek amacıyla maça U19 takımıyla çıkma planı hakkında yorum yaptı. Buruk, Türk futbolundaki tansiyonun düşmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Okan Buruk: “Ülkemizi Düşünüyorsak Biraz Verici Olmalıyız”

Okan Buruk, Türk futbolunda tansiyonun düşmesi gerektiğini vurgulayarak, “Ülkemizi düşünüyorsak biraz verici olmalıyız” dedi. Süper Kupa maçına tam kadro çıkacaklarını ifade etti.

Kupa Töreni ve Maçın Durumu Hakkında Açıklamalar

Okan Buruk, maçın tatil edilmesi halinde kupa töreni düzenlenip düzenlenmeyeceği konusuna da açıklık getirdi. “Kurallar neyse üzerimize düşeni yapacağız. Yarın sahada olup bizi izlemeye gelenlerle birlikte görevimizi yerine getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Taraftarlarla Kutlamak İstiyoruz

Okan Buruk’un açıklamaları: “Urfa halkı ve çevre illerden gelecek insanlar için büyük bir heyecan olduğunun bilincindeyiz. Bu organizasyonun çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu görevimizi yerine getirmek için buradayız. Bundan sonra da hem deprem bölgesi için hem üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Süper Kupa Öncesi Açıklamalar
  1. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Süper Kupa Öncesi Açıklamalar için yorumda bulun

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Süper Kupa Öncesi Açıklamalar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Süper Kupa Öncesi Açıklamalar için ilk yorumu yapabilirsin.