Galatasaray Ekrem Memnun ile Sözleşme Uzattı

Galatasaray, Ekrem Memnun ile Yola Devam Ediyor

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkan Dursun Özbek’in katılımıyla Rams Park’ta gerçekleştirilen törenle Ekrem Memnun’un 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarını kapsayan sözleşme imzaladığı belirtildi.

Memnun: “Çok Mutluyum, Eve Geri Döndüm”

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Ekrem Memnun, “Çok mutluyum, eve geri döndüm. Öncelikle başkanımıza, yönetim kuruluna özellikle Sayın Mehmet Cibara’ya, evime dönmeme vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Her şey belli, hedeflerimiz belli, Galatasaray kültürünün gerektirdikleri belli. Ne yapacağımızı biliyoruz, beklentileri biliyorum. Şu andan itibaren yapılacak tek şey kafamı öne eğip çalışmak, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak. Ondan sonra kulübümüzü taraftarımızın istediği, kulübü en iyi şekilde temsil edecek takımı hazırlamak. Bunun için hep beraber elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Başkan Özbek: “Galatasaray’a Layık Şekilde Temsil Edeceğiz”

Başkan Dursun Özbek ise, “Memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Ekrem hocayla daha önceki başkanlığım döneminde de çok güzel çalışmalar yaptık. O gün itibarıyla yollarımız ayrıldı fakat bu yuvanın sıcaklığı tekrar Ekrem Hocayı buraya çağırdı. Galatasaray’a çok faydalı hizmetler geçmişte vermişti, bugün de vereceğine inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum. İnşallah Galatasaray’a layık olduğu şekilde, parkede temsil edeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın diyorum.”

Ekrem Memnun, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’ndaki görevini de sürdürecek.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Galatasaray Ekrem Memnun ile Sözleşme Uzattı için yorumda bulun

    Galatasaray Ekrem Memnun ile Sözleşme Uzattı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray Ekrem Memnun ile Sözleşme Uzattı için ilk yorumu yapabilirsin.