Elon Musk’ın CEO’su Olduğu Tesla, ABD’deki Fiyatlarını Artıracak

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla ABD’deki fiyatlarına zam yapacağını duyurdu.

Model Y Fiyatlarına Zam

Tesla’nın 1 Nisan’dan itibaren tüm Model Y fiyatlarını 1.000 dolar artıracağı açıklandı. Şirket, 1 Mart’ta da Model Y arkadan itişli ve uzun menzilli araçların fiyatlarını 1.000 dolar artırarak sırasıyla 43 bin 990 dolar ve 48 bin 990 dolara yükseltmişti.

Belirsizlik Devam Ediyor

Tesla’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, nisan ayındaki artışın mart ayındaki artışın üstüne çıkıp çıkmayacağına dair net bir bilgi verilmedi.

Geçici Fiyat İndirimi

Şubat ayında Avrupa ve Çin’de fiyatları düşüren Tesla, ABD’deki bazı Model Y otomobillerinin fiyatlarını geçici olarak düşürmüştü. CEO Elon Musk, üretimin sürekli olmasıyla tüketici talebinin mevsimsel dalgalanması arasındaki temel ikilemi vurgulayarak fiyat değişikliklerini açıklamıştı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Elon Musk’ın CEO’su Olduğu Tesla, ABD’deki Fiyatlarını Artıracak için yorumda bulun

    Elon Musk’ın CEO’su Olduğu Tesla, ABD’deki Fiyatlarını Artıracak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Elon Musk’ın CEO’su Olduğu Tesla, ABD’deki Fiyatlarını Artıracak için ilk yorumu yapabilirsin.