Düzce’de Çöp Konteynerinde Kemik Parçaları Bulundu

Esnafın İhbardı Üzerine İnceleme Başlatıldı

Düzce’de Aziziye Mahallesi’nde bir çöp konteynerinde kemik parçaları bulundu. Esnafın ihbarı üzerine bölgeye emniyet ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kemik parçaları incelenerek et satışı yapan tedarik zincirleri ve marketlerde denetim başlatıldı.

Vali Aslan Açıklama Yaptı

Valilik binasında düzenlenen genel asayiş toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Aslan, Aziziye Mahallesi’nde yaşanan olay hakkında bilgi verdi. İhbar üzerine kolluk birimleri ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin inceleme yaptığını belirterek, “Veteriner hekim raporuna göre kemik parçalarının kuvvetle muhtemel ata ait olduğu raporlandı. Faile ulaşıldı ve şahıs ifadesinde, kemiklerin ineklere ait olduğunu iddia etti.” dedi.

Şüphelinin gıda üzerine işletmesi olduğunu belirten Vali Aslan, numuneler alındığını ve laboratuvara gönderildiğini söyledi. Şahsın kemikleri nereden temin ettiği ve neden çöp konteynerine bıraktığı konusunda henüz açıklama yapmadığını belirtti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Düzce’de Çöp Konteynerinde Kemik Parçaları Bulundu için yorumda bulun

    Düzce’de Çöp Konteynerinde Kemik Parçaları Bulundu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Düzce’de Çöp Konteynerinde Kemik Parçaları Bulundu için ilk yorumu yapabilirsin.