Çocukluk Tutkusu TIR Şoförlüğüne Dönüştü!

Araba Tutkusu Mesleğe Dönüştü

İki çocuk annesi Demirtaş, çocuk yaşlarda başlayan araba sevdasını mesleğe dönüştürdü. 5 aydır TIR şoförlüğü yaparak ekmek parasını direksiyon sallayarak kazanıyor.

Her Gün Gaziantep Yolu Üzerinde

Çalıştığı çimento fabrikasının tek kadın şoförü olan Demirtaş, her gün Gaziantep kara yolu üzerindeki fabrikaya giderek aracına çimento yüklenmesini bekliyor. Yüklemenin ardından çimentoyu boşaltmak için görevlendirildiği alanlara gidiyor.

Çalışma Azmi ve Özveri ile Takdir Kazanıyor

Kırmızı ışıklarda beklerken diğer TIR şoförleri ve kadınlar tarafından takdir edildiğini belirten Demirtaş, işini severek yaptığını ve çevresindekilere örnek olmanın mutluluğunu yaşıyor. En iyi yaptığı işin şoförlük olduğunu ifade eden Demirtaş, günlük 4 tur yaparak başarılı bir şekilde işini sürdürüyor.

Destek ve Gurur

Demirtaş’ın çocukları, annelerinin başarısından gurur duyarak onu destekliyor. Çocukları, ‘Biz de tırcı olacağız’ diyerek annelerinin cesaretinden ilham alıyor. Demirtaş, aldığı olumlu tepkiler ve desteklerle kendisini gururlandığını belirtiyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Çocukluk Tutkusu TIR Şoförlüğüne Dönüştü! için yorumda bulun

    Çocukluk Tutkusu TIR Şoförlüğüne Dönüştü! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Çocukluk Tutkusu TIR Şoförlüğüne Dönüştü! için ilk yorumu yapabilirsin.