Boluspor, Sırp Golcü Petar Gigic’i Transfer Etti

Boluspor, Gol Gücünü Artırmak İçin Petar Gigic ile Anlaştı

1. Lig’de mücadele eden Boluspor, Sırp golcü Petar Gigic ile bir buçuk yıl sürecek bir anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlılar, takviye çalışmaları kapsamında 27 yaşındaki Sırbistan uyruklu forvet oyuncusunu kadrosuna kattı.

Boguspor’un Hedefi Üst Sıralara Yükselmek

Boluspor, şu anda ligde 32 puanla dokuzuncu pozisyonda bulunuyor. Takımın hedefi ise daha üst sıralara yükselmek ve çıkışını sürdürmek. Bu doğrultuda, kulüp yönetimi Petar Gigic’i transfer etme kararı aldı.

Gigic’in Futbol Kariyeri

Petar Gigic, futbol kariyerine Radnicki Nis’in altyapısında başladı ve daha sonra OFK Belgrad ekibine geçiş yaptı. Profesyonel kariyerine burada adım atan Sırp oyuncu, Macva, Partizan, Ujpest FC, Novi Pazar, Zelez Pancevo ve Javor Matis gibi takımlarda forma giydi.

Gigic, bugüne kadar 184 maça çıkıp, 38 gol atma başarısı gösterdi ve 14 kez asist yapmayı başardı. Boluspor’da ise 9 numaralı formayı giyecek.

Boluspor’un bu transferle gol gücünü artırması ve ligdeki performansını yükseltmesi bekleniyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Boluspor, Sırp Golcü Petar Gigic’i Transfer Etti için yorumda bulun

    Boluspor, Sırp Golcü Petar Gigic’i Transfer Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Boluspor, Sırp Golcü Petar Gigic’i Transfer Etti için ilk yorumu yapabilirsin.