Paris, Metro ve Trenlerde Yoğunluk Yaşıyor: Evden Çalışma Kampanyası Başlatıldı

Paris, Olimpiyatlar İçin Hazırlanırken Toplu Taşıma Sorunlarıyla Karşı Karşıya

Paris’in 2 milyon olan nüfusu, çevre kentlerin sakinleriyle birlikte 12 milyona çıkıyor. Halihazırda şoför eksikliği ve metro-tren seferlerindeki gecikmeler nedeniyle toplu taşıma sisteminde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor.

Olimpiyatlar İçin Beklenen Turist Akını Sorunu Daha da Kötüleştirecek

Paris, olimpiyatlar için 15 milyon turistin gelmesini bekliyor. Bu durum, mevcut sorunları daha da artırarak toplu taşıma sistemini daha da zorlayacak.

Evden Çalışma Kampanyası ile Yoğunluğun Önüne Geçilmeye Çalışılıyor

Hükümet, olimpiyatlar süresince toplu taşıma yoğunluğunu azaltmak amacıyla Parislileri evden çalışmaya teşvik etmek için 29 Ocak’ta bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında metro ve banliyö tren istasyonlarına “Olimpiyat Oyunları sırasında zaman kazanmak için önemli olan evden çalışmak” yazılı afişler asıldı.

Afişlerde, vatandaşlara ve turistlere olimpiyatlar sırasında toplu ulaşım seferlerini önceden planlamalarına yardımcı olacak bir internet sitesinin bilgileri de yer aldı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • Paris, Metro ve Trenlerde Yoğunluk Yaşıyor: Evden Çalışma Kampanyası Başlatıldı
  1. Paris, Metro ve Trenlerde Yoğunluk Yaşıyor: Evden Çalışma Kampanyası Başlatıldı için yorumda bulun

    Paris, Metro ve Trenlerde Yoğunluk Yaşıyor: Evden Çalışma Kampanyası Başlatıldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Paris, Metro ve Trenlerde Yoğunluk Yaşıyor: Evden Çalışma Kampanyası Başlatıldı için ilk yorumu yapabilirsin.