Beşiktaş’ta Fernando Santos Krizi

Fernando Santos Eleştirilerin Odağında

Beşiktaş’ın Başakşehir ile 1-1 berabere kalmasının ardından Fernando Santos yeniden eleştirilerin hedefi haline geldi. Takımın gösterdiği düşük performans, Portekizli teknik adamı sorgulatırken, yüzde 29.5 topla oynama oranı ve sadece 169 başarılı pas gibi istatistikler taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Milli arada takımla olan Santos’un beklenen performansı sergileyememesi, yönetimin güvenini sarsmış durumda.

Santos’un Kaderi Türkiye Kupası’nda Belli Olabilir

Beşiktaş yöneticileri, tecrübeli teknik adama karşı güvenlerini yitirmiş durumda. Fernando Santos için kritik bir viraj da Türkiye Kupası’nda Ankaragücü deplasmanı olacak. Eğer bu maçtan kötü bir sonuçla ayrılırlarsa, Santos’la yolların ayrılması gündeme gelebilir.

Santrforlardan Gelen Verimsizlik

Beşiktaş‘ın hücumdaki düşük performansı, santrfor oyuncuların da verimsiz olduğunu gözler önüne serdi. Aboubakar ve Cenk Tosun gibi isimler, beklenen performansı sergileyemeyerek takımın hücum gücünü olumsuz etkilediler.

500 Bin Euro’luk Tazminat İddiası

Fernando Santos ile yapılan sözleşmede, 500 bin Euro (17 milyon TL) değerinde bir çıkış maddesi olduğu iddia ediliyor. Bu durumda taraflar, sözleşmeyi sonlandırmak için belirtilen tazminatı ödemek zorunda kalabilirler. Ancak Santos, gelecek yılın projesi için takıma geldiğini ve yönetimin kendisine olan inancına güvendiğini belirtiyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş’ta Fernando Santos Krizi için yorumda bulun

    Beşiktaş’ta Fernando Santos Krizi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş’ta Fernando Santos Krizi için ilk yorumu yapabilirsin.